Kako kupovati na Iherbu


Prvi korak je registrirati se i to preko koda koji vam omogućuje dodatni popust za prvu kupnju od 10%. Kliknite na link sa kodom za popust:

https://hr.iherb.com/?rcode=GRN295

Da bi se registrirali kliknite na " Sign in" ili "Create an account"  te ispunite formu za registraciju(Create Account). Unesete svoj mail  i lozinku koje će te koristiti pri logiranju.Naručujete vrlo jednostavno:
  • Odaberete preparat(1 ili više)
  • Kada god dodajete preparat u košaricu otvara vam se potpuni pregled troška sa cijenom dostave (odaberite naravno najjeftiniju dostavu).  tako da znate koliki su vam troškovi i uštede. te u svakom trenutku možete obaviti kupnju ili prekinuti je.
  • Završite kupnju klikom na Proceed to Checkout.
  • Unesete i ostale svoje podatke bitne za naručivanje i slanje preparata.
  • Unesete podatke za plaćanje (Ja plaćam debitnom karticom Privredne banke). Trebate dodati karticu kojom ćete platiti: unesite broj kartice, rok valjanosti, ime i prezime na koje glasi kartica, CVV2 (kod od 3 znamenke na stražnjem dijelu kartice).
Važno:

Nakon prve kupnje dobijete i vi kod za preporuke.  Jer i vi možete i drugima preporučiti i tako i zaraditi.  Oni dobiju popust, a vi procent od njihove kupnje. Tako učinite dobro svojim prijateljima neka oni uštede, a vama dobro da vi zaradite pri njihovim kupnjama.  SVIMA DOBRO

Uz prvu kupovinu  na iHerbu ostvarujete  pravo na popust– 10% popusta za narudžbe. Taj popust možete iskoristiti samo prilikom prve kupnje i vezan je uz karticu kojom plaćate, dakle promjena adrese neće vam omogućiti ostvarivanje novog popusta.
 ------------------------------------------------------------------------------------
Obavezno posjetiti kategoriju "Super specials"

"Super specials" kategorija (na vhu stranice) vam daje informacije o dodatnim popustima i akcijama.  Tako da možete uštedjeti i još više.


 -----------------------------------------------------------------------------------------

Šiping:

Odaberite Global mail.

" Shipping Saver " je oznaka koja vam ukazuje na to da će vam dostava biti neznatna(ovisno o visini vaše narudžbe i odabranim preparatima.  Za više preparata dostava postane besplatna.

Paziti i na težinu pošiljke jer  tada cijena dostave raste.
 Registrirajte se i ušteditehttps://hr.iherb.com/?rcode=GRN295

1 komentar:

  1. Hvala na informacijama i ja sam se učlanio i naručujem.

    OdgovoriIzbriši